Bioresonantie met Bio-meridian

Bio-meridian apparaat
Bio-meridian apparaat

Wat is een B.E.S.T behandeling?


B.E.S.T. is een afkorting van  Bio-Energetische-Stress–Test. Het schetst een beeld van de conditie van het afweersysteem middels het Bio-meridian apparaat.

Uitgangspunt is dat klachten en allergieën in het lichaam ontstaan door een onbalans in het afweersysteem.

Door middel van een B.E.S.T. behandeling wordt het gehele energiesysteem in kaart gebracht. Met behulp van een homeopathische vloeistof worden de energiebanen weer in balans gebracht. Na gemiddeld drie behandelingen krijgen alle delen van het lichaam weer voldoende energie; hierdoor wordt de zelfhelende capaciteit van het lichaam geactiveerd.

Tijdens een zeer uitgebreide Bio-meridian intolerantie- en allergietest wordt duidelijk welke voeding u gedurende 8 weken moet vermijden. Hierdoor krijgt u meer controle over uw lichaam, om het in een zo gezond mogelijke staat terug te brengen en te houden.

Er wordt geen diagnose gesteld, hiervoor wordt u naar een arts verwezen.


Aantal behandelingen

Er zijn gemiddeld drie behandelingen nodig (over een periode van acht weken), om weer een goed werkend afweersysteem te verkrijgen.

De eerste behandeling is de meest uitvoerige. Alle energiebanen worden doorgemeten; daarnaast wordt er een uitgebreide voedingsintolerantie en –allergietest verricht. Over het algemeen volgen hierna nog twee kortere testen. Bij de derde behandeling wordt nogmaals de voeding gemeten, die tijdens de eerste test afviel.

Bij zware of chronische klachten kunnen er meer testen nodig zijn.

Afhankelijk van het resultaat, dat aan het eind van de behandeling wordt besproken, wordt een eventuele vervolgafspraak gepland.