Massage

Hot stone massage
Hot stone massage

Aanraken is nog steeds het beste medicijn om lichaam en geest te ontspannen. Je lichaam vraagt altijd om aandacht voor je belemmeringen,en geblokkeerde pijn plekken. Die gebieden masseer ik altijd intuïtief en met volle aandacht dat geeft al een gevoel van rust, om bewust te worden van je gespannen lichaam,onrustig gevoel,en veel gedachten.

Door massage kun je ook de spierspanning loslaten en doorstroming van levenenergie verbeteren.je lichamelijke conditie verhogen.

Mogelijkheden zijn het gehele lichaam, gedeelten bvan het lichaam of hotstone massage met warme stenen.
 

Hotstone massage

Massage van hoofd,armen,rug benen en voeten worden gemasseerd via de meridianen en zorgt voor een hele diepe/relax ontspanningsmethode. Het ondersteunt het harmoniseren van de meridianen en alle niveaus van “heling”. Het brengt de emotionele, mentale en fysieke energie in evenwicht.

De warmte zorgt ervoor dat gespannen spieren door stress weer los komen. Het zorgt ervoor dat het bloed beter circuleert in het lichaam, waardoor het meer voedingsstoffen voor individuele cellen levert. Het lymfevatenstelsel wordt gestimuleerd in het vervoeren van afvalstoffen.

De door vermoeidheid en stress geblokkeerde energie van het lichaam wordt losgelaten. Het zenuwstelsel komt in een rustiger staat en bevrijdt de geest van angst.

Hotstone massage verjongt het lichaam!