Levensloop

De natuur en de stilte rondom de boerderij van mijn ouders hebben veel voor mij betekend. Na vele jaren is die ervaring weer teruggekomen.


Mijn eerste werk als kapster heeft mij veel van de buitenkant laten zien. Aanraking was heel gewoon om dienstbaar te zijn en kapsels mooi te maken. De spiegel waar ik altijd mee te maken had, was ook mijn spiegel, om mijn eigen pijn te zien en voelen. Mijn omslag (te veel belast) zo tegen de veertig, maakte duidelijk dat ik een ander pad toegewezen kreeg. Door opleidingen en retraites te volgen, kwam ik weer dichter bij mijn eigen gevoel.


In zomervakanties ging ik als vrijwilliger in ecologische gemeenschappen werken, om mijn spirituele leven te ontwikkelen en te delen.


Mijn grootste wens ging in 2008 in vervulling. Ik maakte een pelgrimstocht in India, een innerlijk bewuste reis in de voetsporen van de Boeddha. Vier weken liep ik met een groep onder begeleiding van Maarten Olthof mee. Dit was de grootste workshop van mijn leven, die ik opdroeg aan mijn lieve vader.


Toen begreep ik wat het leven inhoudt, wat liefde betekent en waarvoor ik bestemd ben.


Ik probeer mensen te stimuleren om de kwaliteit van hun leven te verbeteren. Wat ik zelf ervaren heb in mijn energiewerk draag ik ook uit. Samen met anderen wil ik graag een bijdrage leveren aan een sociale en duurzame wereld.


Niet denken maar doen!