Waarom is een B.E.S.T. behandeling zinvol?

Gezond leven
Gezond leven

Met behulp van deze test, wordt het afweersysteem in kaart gebracht en versterkt. Hierdoor kan beter weerstand geboden worden aan ziektes en zullen klachten verminderen.

Een B.E.S.T.-behandeling helpt diegenen, die hun algehele gezondheid op een hoog peil willen brengen en houden, als ook mensen met chronische aandoeningen die niet (meer) op andere behandelingen reageren. 

Waarin verschilt de B.E.S.T. met reguliere medische behandelingen? 

Conventionele geneeskunde is zeer effectief in crisismanagement met betrekking tot gezondheid, diagnostiek en het voorschrijven van medicijnen die symptomen kunnen onderdrukken.

Een B.E.S.T.-test brengt de algehele lichamelijke conditie in kaart, waarbij ook de onderliggende oorzaken van de klachten aangepakt worden. 

Geneest een B.E.S.T.-behandeling ziektes? 

Het belangrijkste doel van de B.E.S.T. is het evalueren van de energiestroom in het lichaam en het opheffen van blokkades.

Als het lichaam in een gezonde conditie verkeert, kan er ook veel beter met ziektes worden omgegaan en zal er sprake zijn van een snellere genezing.

De test is niet bedoeld voor het stellen van medische diagnoses of ter vervanging van medische ingrepen. 

Hoe verschilt de B.E.S.T.-allergietest van de conventionele test? 

Tijdens een B.E.S.T.-consult kunnen in een half uur ongeveer 150 voedingsmiddelen op allergieën en/of intoleranties getest worden. Dit gebeurt op een niet-belastende manier. De bevindingen kunnen een arts of diëtist informatie verschaffen, die nodig kan zijn voor een adequate medische behandeling.


Al het eten is ontstaan vanuit de oneindige zonne energie. Een ontspannen lichaam is als beste in staat om die oneindige energie eruit te halen. Ik help je die ontspanning te vinden en een energiek leven te leiden.