Werkwijze Bioresonantie met Bio-meridian

Tijdens het onderzoek worden 40 energiebanen gemeten met het Bio-meridian apparaat, op acupunctuurpunten aan weerszijden van de nagels van vingers en tenen.

 

Wordt op zo’n acupunctuurpunt een zwakke (pijnloze) prikkel gegeven, dan wordt deze prikkel aan het hieraan gerelateerde orgaan doorgegeven, dat op zijn beurt de prikkel beantwoordt. Dit antwoord wordt door de computer gemeten. Afhankelijk van de conditie van het orgaan, geeft de test aan of de energietoevoer naar het orgaan normaal, overprikkeld of te zwak is.

 

Tijdens de gecomputeriseerde test wordt de invloed van virussen, bacteriën, schimmels, parasieten, medicijnen, straling, gifstoffen, hormonen, chemicaliën, pesticiden, etc. in beeld gebracht.

 

Via een speciale weg worden de gevonden frequenties overgebracht op de basisvloeistof (bestaande uit 5% alcohol en 95% gedemineraliseerd water), die gedurende een week ingenomen dient te worden. Hierdoor wordt het lichaam weer in balans gebracht en wordt de zelfhelende capaciteit van het lichaam geactiveerd. De balans van zowel organische storingen als van het centrale zenuwstelsel kan zo herstellen.

 

Tot slot volgt er een uitgebreide voedingsintolerantie en –allergie test, waarbij 150 tot 200 items getest worden. 

Bio-meridian
Bio-meridian