Winter Actie

Jouw zonnetje schijnt altijd.

In de herfst/ wintermaanden vallen de bladeren van de bomen, daardoor wordt de grond/natuur weer gevoed, en kan de aarde weer tot rust komen. Deze natuurbeleving, dat hebben wij ook als mens. Net als de natuur hebben wij ook in deze donkere periode meer rust nodig. Vooral in deze onzekere corona tijd, is het opnemen van goede voeding/balans hard nodig. Het lichaam heeft rust en tijd nodig om alle voedingstoffen op te kunnen nemen en te verteren.

Als je een te hoge spanning ervaart (onrustig worden), vertaalt dat zich in roofbouw op je immuunsysteem en verlaagt je weerstand. Gelukkig heb ik groen licht om mensen te ondersteunen. Ook in deze Corona omstandigheden mag ik mijn beroep uitoefenen. Uiteraard werk ik zeer zorgvuldig.

Speciaal bied ik een Rust en Warmte arrangement aan waarmee je een ENERGIE BOOST krijgt voor je gezondheid. Je gaat je eigen rust en warmte weer ervaren, zodat je dichter bij jezelf aanwezig kan zijn.  Hiermee geef je aan je lichaam en geest een herstel moment  voor je immuunsysteem en verhoog je je weerstand. 

 

Het Rust en Warmte Arrangement bestaat uit:

15 min. infrarood sauna
45 min. rug, nek, schouder, beenmassage.
15 min. voetmassage

 

Het Rust en Warme arrangement is nu als kennismaking voor €55,- te boeken. Uiteraard kun je ook een cadeaubon bestellen om dit mooie arrangement aan iemand cadeau te doen.